SZJA 1%

Egyesületünk a 2016.  évi SZJA 1%-ából 84.485,- Ft-ot kapott.
Az összeget az alábbiak szerint használtuk fel 2018-ban:

– 31.275,- Ft-ért vettünk fluoreszkáló folyadékot, amelyet a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szakemberei használják a gyerekeknek szóló e-Bug nevű egészségfejlesztési oktatási program keretében. Az átadott fluoreszkáló krém kb. 1800 gyerek helyes kézmosásra való oktatására elegendő.

– 32.000,- Ft értékben vásároltunk Decathlon ajándékutalványokat a 2018.09.02-i létragolf verseny győzteseinek.

– 6.727,- Ft-ot bankköltségre,  és 14.483,- Ft könyvelői díjra költöttünk.

Egyesületünk a 2015 évi SZJA 1%-ából 71.404,- Ft-ot kapott.
Az összeget az alábbiak szerint használtuk fel 2017-ben:

– 21.485,- Ft-ért vettünk fluoreszkáló folyadékot, amelyet a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szakemberei használják a gyerekeknek szóló e-Bug nevű egészségfejlesztési oktatási program keretében. Az átadott fluoreszkáló krém kb. 1200 gyerek helyes kézmosásra való oktatására elegendő.

– 32.000,- Ft értékben vásároltunk Decathlon ajándékutalványokat a 2017.09.03-i létragolf verseny győzteseinek.

– 7.689,- Ft-ot bankköltségre,  és 10.230,- Ft könyvelői díjra költöttünk.

Egyesületünk a 2014. évi SZJA 1%-ából 50.939,- Ft-ot kapott.
Az összeget az alábbiak szerint használtuk fel 2016-ban:

– 11.710,- Ft-ért vettünk fluoreszkáló folyadékot, amelyet a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály szakemberei használják a gyermekeknek szóló e-Bug nevű egészségfejlesztési oktatási program keretében. Az átadott fluoreszkáló krém kb. 600 gyerek helyes kézmosásra való oktatására elegendő.

– 20.000,- Ft értékben vásároltunk Decathlon ajándékutalványokat a 2016. szeptember 4-i létragolf verseny győzteseinek.

– 6.560,- Ft-ért fénymásoltattunk É-L-E-T infó kiadványokat és 12.669,- bankköltségre költöttünk.

Egyesületünk a 2013. évi SZJA 1%-ából 65.721,- Ft-ot kapott.
Az összeget az alábbiak szerint használtuk fel:

– 18.465 ,- Ft-ot a 2014.november 30-án rendezett  „Karácsonyi Ajándékműhely” nevű rendezvényre,

– 19.130,- Ft-ot a 2015. június 6-i Családi Nap programjaira,

– 16.680,- Ft-ot a 2015. december 6-án rendezett “Karácsonyi Ajándékműhely” nevű rendezvényre, és 11.446,- Ft-ot bankköltségre költöttünk.

Egyesületünk a 2012, évi SZJA 1%-ából 63.179,- Ft-ot kapott.
Az összeget az alábbiak szerint használtuk fel:

– 27.830 ,- Ft-ot a 2013.december 1-én rendezett  „Karácsonyi Ajándékműhely” nevű rendezvényre,

– 22.300,- Ft-ot a 2014. június 7-i Családi Nap programjaira, és 13.049,- Ft-ot bankköltségre költöttünk.

2011

Egyesületünk a 2011-es SZJA 1%-ából befolyt összegből (63.337,- Ft) 52.660,- Ft-ot programra (2012. december 2-i „Karácsonyi Ajándékműhely”, és 2013.06.02-i „Mozdulj az Egészségért!”Családi Nap), és a fennmaradt 10.677,- Ft-ot bankköltségre költött.

2010

Egyesületünk a 2010-es SZJA 1%-ából befolyt összegből (26.050,- Ft) 18.770,- Ft-ot a 2011.december 3-án rendezett  „Karácsonyi Műhely és Egészségnap” nevű rendezvényére,  7.280,- Ft-ot pedig bankköltségre költött.

2009

Egyesületünk a 2009-es SZJA 1%-ából befolyt összegből (18023,- Ft) vércukormérő készüléket vásárolt, valamint tesztcsíkokat, mellyel az általunk szervezett rendezvényeken végzünk ingyenes vércukormérést.

Tevékenységünket támogathatja adományával és adójának 1%-ával!

Bankszámlaszámunk: 58000236-20275437

Adószámunk: 18500471-1-07