HÍREK – 2010

 

2010  Közgyűlési határozat alapján az egyesület tehetségpontként regisztráltatta magát „Fehérvárért Tehetségpont” elnevezéssel. Az egyesület kidolgozta a programot a régiós szintű tehetséghálózat kiépítésre. Megtörtént a kapcsolatfelvétel, illetve tárgyalások a Teleki, valamint a Csitári Tehetségponttal. Támogatás nyújtása más szervezetek részére tehetségpontként való regisztrációnál (pld. Velencei Kölyöksziget Alapítvány a „Velencei Kölyöksziget Alapítvány Tehetségpontja”).  

2010. november  Székesfehérvár társadalmi felelősségi programja 2010-ben is tovább folytatódott. 2010 novemberében megtörtént a kapcsolatfelvétel az új városvezetéssel a jövőbeni együttműködés érdekében.

Fehérvárért Tehetségpont

A Fehérvárért Tehetségponthoz kapcsolódóan 2010 októberében elkezdődött a www.belsoertekeink.hu internetes felület kialakítása. 
Az oldal 2011 február végén/ március elején indult el. A honlap célja az egyesület eddigi tevékenységének megismertetésén túl az, hogy motiválja az embereket a bennük rejlő tehetség, érték, készség felismerésében és kibontásában. Az oldalhoz kapcsolódóan, az indulás pillanatában létrejött egy Facebook csoport is, „Belső értékeink” néven. Az oldalon rendszeresen jelennek meg írások, és hamarosan elindul svéd mintára egy tanuló kör. Ennek a célja, hogy az emberek személyesen is megoszthassák, átadhassák egymásnak tapasztalataikat, tudásukat. 
A honlap, eredeti tartalmával megszűnt 2013-ban. 

2010. szeptember  Új elnök választása (jogerőre emelkedés: 2010. december 2.)